De tuin onderhoudsvriendelijk maken

Must Try

In het voorjaar hebben we onze tuin aan laten pakken. De tuin was al flink verouderd en onlangs het onderhoud, was alles gewoon echt op. Zelfs de tegels begaven het en barstte toen je er al naar keek. Na een aantal jaren flink sparen konden we iemand inhuren voor het ontwerp en de aanleg van de nieuwe tuin. Na een aantal weken aan te hebben gezien hoe de mannen hard aan het werk waren, konden we eindelijk genieten in onze nieuwe tuin.

 

 

Sparen voor nieuwe tuinmeubelen

We hadden ten eerste instantie bedacht om nog even te wachten met het aanschaffen van nieuwe tuinmeubelen, dit omdat het geld gewoon simpelweg op was. Vorige week besloten we toch de oude meuk maar te vervangen. In een hele mooie tuin moet je wel comfortabel kunnen zitten toch? De winkels hebben rond deze periode inmiddels allemaal sale dus dat leek ons als eerste stap de beste keuze. Toch bij aankomst in verschillende winkels en bouwmarkten viel de kwaliteit toch tegen. De show modellen waren al flink ingezakt en de kussens waren al gerafeld. Nu weet ik dat er misschien wel honderd mensen per dag op het show model gaan proef zitten maar toch durfde ik hier geen geld aan uit te besteden. In de omgeving deden mijn man en ik nog navraag over de kwaliteit van bepaalde winkels en vele zeiden erg teleurgesteld te zijn en ook spijt te hebben van hun aankoop. We besloten dat boek dicht te doen en niet meer te gaan kijken in dit soort winkels.

 

Online meer succes?

Het leek ons nu toch de beste optie om eens online te gaan zoeken naar mooie tuinmeubelen, zeker een kijken naar beoordelingen over de aangeboden tuinmeubelen. Veel bedrijven waren op deze manier ook van de lijst af gekrast maar toch kwamen er ook goede onlinezaken naar boven waarvan er lovende reverenties waren geschreven. Na een lange zoektocht vonden we op deze online winkel echt hele mooie tuinmeubelen, zowel een zit gedeelte als een eet gedeelte. Vooral goede zitstoelen vind ik belangrijk, avonden lang tafelen vind ik namelijk erg gezellig. Gelukkig had de online winkel ook nog eens korting, wie wil dat nou niet? Na een avondje bedenktijd besloten we toch de volgende dag de tuinmeubelen te bestellen, we hadden er tenslotte goed voor gespaard en je moet jezelf ook wat gunnen. Daarnaast zijn dit aankopen die je niet doet voor een jaar maar voor hopelijk tien jaar.

Aanbevolen

Meer van dit