Een kerstpakket blijft belangrijk om waardering te tonen

Must Try

Al heel lang is het traditie om een kerstpakket uit te reiken aan personeel of klanten. Dit is al sinds de 19e eeuw gebruikelijk in Nederland om je werknemers een extra bedankje te geven tijdens de feestdagen. De koude en soms wat sombere decembermaand kan wel wat gezelligheid gebruiken door middel van een traditioneel kerstpakket

 

Uit een uitgebreid onderzoek is er ook gebleken dan negen op de tien werknemers het kerstpakket als een erg belangrijke ervaring beschouwen. Voornamelijk wanneer het bedrijf een zware periode achter zich heeft gehad is het des te belangrijker voor de werknemers om zich gewaardeerd te voelen voor de extra inzet die zij getoond hebben. 

 

Zelf kiezen of een traditioneel pakket

Uit traditie geven de meeste bedrijven een van te voren samengesteld luxueus pakket met hierin levensmiddelen en een of meerdere gebruiks producten. Toch vinden de meeste mensen het extra fijn om zelf de keuze te hebben als het gaat om een kerstpresentje. Dit is een trend die steeds sneller groeit voornamelijk onder de hoger opgeleide werknemers. Dit betekent echter niet dat het uit den boze is om een traditioneel pakket te geven. Meer dan de helft vindt het namelijk nog steeds erg fijn om met spanning af te wachten wat zij dit keer zullen krijgen. Vaak vindt de werknemer het extra fijn als dit cadeau een beetje gepersonaliseerd wordt. Dit kan door er een kaartje aan toe te voegen met een tekst speciaal gericht voor de werknemer of klant. Dit is ook een kans om het bedrijfslogo extra weer te geven wat zorgt voor net iets meer promotie van het bedrijf. 

 

Last minute bestelling

de meeste bedrijven zijn al snel bij het bestellen van een kerstpakket, toch gebeurt het wel eens dat deze belangrijke traditie over het hoofd gezien wordt en bijna vergeten is. Dan is het toch erg handig als er de mogelijkheid is om last minute toch een kerst pakket te bestellen. gelukkig is vandaag de dag het erg makkelijk om simpel en snel een last minute bestelling te doen. Pas hierbij wel op dat dit niet op kerstavond of sinterklaasavond zal zijn. Bijna iedereen weet hoe druk het kan zijn op het postkantoor rond deze tijden. 

Aanbevolen

Meer van dit