Een lamp om het huis weer wat op te fleuren

Must Try

Het belang van het kiezen van de juiste traponderdelen

Wanneer je een trap aan het renoveren bent of zelfs een nieuwe aan het ontwerpen bent, zijn de details die je kiest uiterst...

Wat maakt horeca koelkasten uniek

Als je een restaurant, bar of café bezit, is het essentieel dat je de juiste apparatuur in huis hebt. Een van de belangrijkste stukken...

Een airco voor binnenhuis: hier moet je op letten!

In een wereld waar de zomers heter dan ooit lijken te worden, is een airconditioning in de huiskamer een waardevolle toevoeging aan je comfort....

Ontdek waar je liposomale vitamine c en nattokinase kunt kopen

Gezondheid is een prioriteit voor ons allemaal en daarom is het belangrijk om te weten waar we de beste supplementen kunnen vinden. In dit...

Ken je dat? Je zit heerlijk op de bank en je kijkt eens goed naar je inrichting. Het is helemaal naar je zin maar je vindt je dressoir nog leeg en de hoek naast de televisie is ook wel erg leeg. Dat had ik dus, de afgelopen 2 jaar ben ik rustig aan wat leuke spulletjes aan het verzamelen geweest, alles helemaal naar mijn zin. Vanwege mijn lage budget kon ik niet alles in éen keer vervangen. Ik zag de lol er wel van in om zo goedkoop mogelijk de inrichting te vervangen.

 

 

De lege hoeken opvullen

Ik ben gek van de kringloop, zeker als ik iets zoek voor een bepaalde hoek of kast. Zo vond ik dus bij toeval een tafellamp en een staande lamp! De voet vond ik er mooi maar de lampenkappen vond ik spuuglelijk. Ik besloot beide lampen toch maar mee te nemen, de lampenkappen kon je makkelijk vervangen. Eenmaal thuis de lampen op de juiste plek neer gezet, de kappen kwamen later wel, bedacht ik mij. Beide lampen hadden het vreselijke bloemetjesmotief uit de jaren 70. Na een aantal dagen was ik er wel erg op uit gekeken. Ik besloot eens achter het internet te duiken om op zoek te gaan naar leuk betaalbare lampenkappen. Een walhalla aan mogelijkheden uiteraard, de keuze was reuze. Ik had een bepaald budget in mijn hoofd voor beide lampenkappen. Er vielen uiteraard wel heel veel mogelijkheden af door het kleine budget maar toch bleef er een ruime keuze over.

 

 

Online lampenkappen besteld

Na een avondje zoeken naar de juiste lampenkappen vond ik uiteindelijk te gekke kappen. De kappen zijn neutraal geworden, in okergeel. Het leek mij een leuke combinatie met een oud zwarte lampenvoet. De lampenkappen zouden de volgende dag al bezorgd worden stond er op de mail, ik was vooral erg benieuwd of het wel de juiste kleur was. In de afgelopen maanden heb ik veel accessoires gevonden in deze kleur, het moest wel precies de juiste tint zijn. Zoals beloofd ging de volgende dag de deurbel, de bezorger had een gigantisch pakket voor mij in zijn handen. De lampenkappen waren zeer goed ingepakt, het was bijna onmogelijk om de kappen uit te pakken. Gelukkig, het was precies de juiste tint okergeel. Direct plaatste ik de kappen op de lamp, verving ook gelijk even de fitting. Zo blij als een kind was ik met mijn lampen, en dat onder de 20 euro per lamp! Zo zie je maar, als je de tijd ervoor neemt kun je heel goedkoop je interieur veranderen.

Aanbevolen

Ontdek Greenwheels: Duurzaam rijden in Rotterdam

Rotterdam, een stad die bekend staat om zijn gedurfde architectuur en bruisende haven, is ook een pionier op het gebied van duurzaamheid. Een van...

Het belang van het kiezen van de juiste traponderdelen

Wanneer je een trap aan het renoveren bent of zelfs een nieuwe aan het ontwerpen bent, zijn de details die je kiest uiterst...

Wat maakt horeca koelkasten uniek

Als je een restaurant, bar of café bezit, is het essentieel dat je de juiste apparatuur in huis hebt. Een van de belangrijkste stukken...

Een airco voor binnenhuis: hier moet je op letten!

In een wereld waar de zomers heter dan ooit lijken te worden, is een airconditioning in de huiskamer een waardevolle toevoeging aan je comfort....

Ontdek waar je liposomale vitamine c en nattokinase kunt kopen

Gezondheid is een prioriteit voor ons allemaal en daarom is het belangrijk om te weten waar we de beste supplementen kunnen vinden. In dit...

Meer van dit