Een lamp om het huis weer wat op te fleuren

Must Try

Hoeveel kost het om je linkbuilding uit te besteden? ontdek het nu!

Als je een online ondernemer bent, heb je waarschijnlijk al gehoord van linkbuilding. Maar weet je ook hoeveel het kost om je linkbuilding uit...

Ontdek de charme van vure noir en frake hout in je interieur

Hey daar! Heb je ooit gehoord van vure noir en frake hout? Als je op zoek bent naar iets unieks en stijlvol voor je...

Kartonnen dozen zijn veelzijdige verpakkingen voor bewaren en versturen

Kartonnen dozen en doosjes zijn onmisbare items in ons dagelijks leven. Ze bieden een handige oplossing voor het opbergen van spullen of het veilig...

Jouw Ideale Nachtrust: Het Beste Matras en Kussen voor Elke Slaaphouding

Wist je dat de kwaliteit van je slaap voor een groot deel afhangt van de combinatie van je matras en je kussen? De positie...

Ken je dat? Je zit heerlijk op de bank en je kijkt eens goed naar je inrichting. Het is helemaal naar je zin maar je vindt je dressoir nog leeg en de hoek naast de televisie is ook wel erg leeg. Dat had ik dus, de afgelopen 2 jaar ben ik rustig aan wat leuke spulletjes aan het verzamelen geweest, alles helemaal naar mijn zin. Vanwege mijn lage budget kon ik niet alles in éen keer vervangen. Ik zag de lol er wel van in om zo goedkoop mogelijk de inrichting te vervangen.

 

 

De lege hoeken opvullen

Ik ben gek van de kringloop, zeker als ik iets zoek voor een bepaalde hoek of kast. Zo vond ik dus bij toeval een tafellamp en een staande lamp! De voet vond ik er mooi maar de lampenkappen vond ik spuuglelijk. Ik besloot beide lampen toch maar mee te nemen, de lampenkappen kon je makkelijk vervangen. Eenmaal thuis de lampen op de juiste plek neer gezet, de kappen kwamen later wel, bedacht ik mij. Beide lampen hadden het vreselijke bloemetjesmotief uit de jaren 70. Na een aantal dagen was ik er wel erg op uit gekeken. Ik besloot eens achter het internet te duiken om op zoek te gaan naar leuk betaalbare lampenkappen. Een walhalla aan mogelijkheden uiteraard, de keuze was reuze. Ik had een bepaald budget in mijn hoofd voor beide lampenkappen. Er vielen uiteraard wel heel veel mogelijkheden af door het kleine budget maar toch bleef er een ruime keuze over.

 

 

Online lampenkappen besteld

Na een avondje zoeken naar de juiste lampenkappen vond ik uiteindelijk te gekke kappen. De kappen zijn neutraal geworden, in okergeel. Het leek mij een leuke combinatie met een oud zwarte lampenvoet. De lampenkappen zouden de volgende dag al bezorgd worden stond er op de mail, ik was vooral erg benieuwd of het wel de juiste kleur was. In de afgelopen maanden heb ik veel accessoires gevonden in deze kleur, het moest wel precies de juiste tint zijn. Zoals beloofd ging de volgende dag de deurbel, de bezorger had een gigantisch pakket voor mij in zijn handen. De lampenkappen waren zeer goed ingepakt, het was bijna onmogelijk om de kappen uit te pakken. Gelukkig, het was precies de juiste tint okergeel. Direct plaatste ik de kappen op de lamp, verving ook gelijk even de fitting. Zo blij als een kind was ik met mijn lampen, en dat onder de 20 euro per lamp! Zo zie je maar, als je de tijd ervoor neemt kun je heel goedkoop je interieur veranderen.

Aanbevolen

Creëer een Unieke Sfeer met Vintage Behang voor de Kinderkamer!

Als je op zoek bent naar een unieke en modieuze manier om de kinderkamer te decoreren, dan is vintage behang een geweldige keuze! Deze...

Hoeveel kost het om je linkbuilding uit te besteden? ontdek het nu!

Als je een online ondernemer bent, heb je waarschijnlijk al gehoord van linkbuilding. Maar weet je ook hoeveel het kost om je linkbuilding uit...

Ontdek de charme van vure noir en frake hout in je interieur

Hey daar! Heb je ooit gehoord van vure noir en frake hout? Als je op zoek bent naar iets unieks en stijlvol voor je...

Kartonnen dozen zijn veelzijdige verpakkingen voor bewaren en versturen

Kartonnen dozen en doosjes zijn onmisbare items in ons dagelijks leven. Ze bieden een handige oplossing voor het opbergen van spullen of het veilig...

Jouw Ideale Nachtrust: Het Beste Matras en Kussen voor Elke Slaaphouding

Wist je dat de kwaliteit van je slaap voor een groot deel afhangt van de combinatie van je matras en je kussen? De positie...

Meer van dit