Home Zakelijk Hoe kun je je geld beschermen?

Hoe kun je je geld beschermen?

0
Hoe kun je je geld beschermen?

Je hebt hard gewerkt voor je centjes. Dit heb je gedaan met een eigen bedrijf of een baan; dat maakt eigenlijk niet zo gek veel uit voor deze blog. Die centjes, daar wil je van kunnen genieten. Dat is best begrijpelijk. Je hebt er immers hard voor gewerkt zodat je er van kunt genieten. Wij willen er samen met jou voor zorgen dat je dit ook daadwerkelijk kunt doen. Het is namelijk makkelijker gezegd dan gedaan. Je moet, om dit te kunnen doen, je geld gaan beschermen. Het is namelijk zo dat je geld op dit moment aan het verdampen is. De inflatie is op recordhoogte en dit is nog volgens de reguliere berekeningsmethode, niet de juiste. Als je het op de rekening laat staan kun je hier dus op den duur gedag tegen zeggen. Wij gaan hier verandering in brengen, lees snel verder om er achter te komen hoe. 

Crypto

Crypto heeft de afgelopen jaren enorm veel aan populariteit gewonnen. De eerste cryptomunt is de Bitcoin, en de rest van de cryptomunten worden daarom ook wel altcoins genoemd (alternative coin, alternatief voor Bitcoin). De Bitcoin is uitgevonden door Satoshi Nakamoto en niemand weet wie deze persoon of groep is. Het werkt op blockchain en dit is al eerder, in 1998, door Wei Dai. Bitcoin kopen kun je makkelijk doen op bitcoinkopen.nl en is een goede manier om je geld te beschermen. Je hebt het in ieder geval uit het bancaire systeem gehaald en dat is al een heel goed begin. Daarnaast is Bitcoin vrij volatiel en kun je hierom mooi profiteren van koersstijgingen en koersdalingen door te kiezen voor Bitcoin verkopen. Dit raden we je dan ook zeker aan, maar ook het zogeheten hodlen is een goede tactiek. Hierbij houd je zogezegd je crypto langere tijd aan omdat de waarde ervan, volgens jou dan, toch gaat stijgen op termijn. 

Vreemde valuta

Ook het beleggen in valuta is volgens velen een zeer goede optie om je geld te beschermen. De euro is namelijk niet meer wat het ooit was. Het is gedoemd om te falen vanwege vele redenen waar we nu even niet op ingaan, maar de verwachting is dat we de komende tijd nog enigszins herstel krijgen en dat de euro daarna instort. Het aankopen van dollars van daarom een zeer goede zet zijn.