Makkelijker werken door gebruiksvriendelijke software

Must Try

In deze periode van het jaar zijn de managers even blij. De zomer is voorbij en dat betekent dat er geen rekening meer gehouden hoeft te worden met vrije dagen tijdens het maken van de personeelsplanning. Een rooster maken is momenteel niet al te lastig. Helaas duurt deze fijne, vakantie vrije periode niet lang. Voordat je het door hebt, staan de feestdagen alweer voor de deur. Het maken van een rooster wordt dan een uitdagende klus. Gelukkig zijn er manieren om het werk van de office manager makkelijker te maken. Een rooster maken wordt met een gebruiksvriendelijke software echt kinderspel!

Toegankelijk systeem voor iedereen

Een rooster maken kan erg complex worden. Je moet namelijk rekening houden met diverse zaken. Denk bijvoorbeeld aan de beschikbaarheid van de werknemers, de wisselende diensten en natuurlijk de vrije dagen die opgenomen worden. Hierdoor staat menig office manager regelmatig met de handen in het haar. De oplossing? Een prettig softwaresysteem waarmee je eenvoudig een goede personeelsplanning kan maken. Dat systeem is toegankelijk voor iedereen. Zo kunnen werknemers aangeven op welke dagen zij wel of niet kunnen. Een rooster maken wordt hierdoor al in één klap eenvoudiger. Maar er is meer!

Systeem denkt met je mee

Een beetje degelijk personeelsplanning systeem denkt met je mee. Een standaard rooster maken is bijvoorbeeld mogelijk. Soms komt het echter voor dat je een rooster hebt gemaakt en dan valt plotseling iemand uit. Jij moet nu die openstaande dienst zo snel mogelijk gaan opvullen. Met de betere systemen kun je eenvoudig een interne oproep plaatsen bij de werknemers die mogelijk beschikbaar zijn. Dankzij het toegankelijke systeem waar iedereen in zit, is het probleem al gauw opgelost.

Rooster altijd bij de hand

Bovendien heeft het nog een voordeel. Ondanks dat alleen de office manager verantwoordelijk is voor het rooster maken, is het wel zo handig als iedereen en overal dit rooster kan inkijken. Het rooster alleen ophangen in de kantine werkt niet meer in deze technologische tijd. Een rooster maken en live hebben staan door middel van slimme software is een veel beter idee. Op deze manier heeft iedere werknemer het gemaakte rooster altijd bij de hand.

Makkelijker werken

Een bedrijf dat zulke handige software aanbiedt, is Werktijden.nl. Het rooster maken wordt een fluitje van een cent dankzij hun gebruiksvriendelijke software. Iedereen kan inloggen in een overzichtelijke app om de roosters te bekijken. Openstaande diensten zijn makkelijker gevuld dankzij het oproepsysteem. Kortom, moet jij altijd een rooster maken en wil je ook jouw werk wat makkelijker maken? Overweeg dan de gebruiksvriendelijke software van Werktijden.nl!

Aanbevolen

Meer van dit