Nikkie Plessen, 4 x mode items die je niet mag missen

Must Try

Ooit begonnen als vj bij TMF maar inmiddels haar eigen mode-imperium, we hebben het natuurlijk over Nikkie Plessen. Deze powerwoman heeft een modecollectie ontworpen waar je u tegen zegt. Haar collectie wordt omgeschreven als vrouwelijk, elegant, chic maar vooral ook stoer. Hier wil elke vrouw wel mee geassocieerd worden. In deze blog zullen we 5 items toelichten uit haar collectie je zeker niet mag missen!

 

Biker boots vs. Nikkie Plessen

Om meteen maar even met de deur in huis te vallen, De biker boots van Nikkie Plessen. Deze boots hebben het helemaal. Ze zijn gemaakt van leer en de zwarte kleur geeft het een chique maar toch stoere uitstraling. In al haar items, uit deze collectie, zijn stoere details verwerkt zoals veters met haar logo “Nikkie Plessen” of gespen in de kleur zilver of goud. Het fijne van deze boots is dat je ze overal bij kunt dragen. Onder een jurkje of juist op een coole jeans, deze schoenen maken je outfit af!

 

Blouses vs. Nikkie Plessen

Naast de stoere biker boots zijn ook de bloezen die Nikkie Plessen heeft ontworpen een item die je eigenlijk niet in je kledingkast mag missen. Een blouse wordt vaak geassocieerd met zakelijk en netjes maar daar heeft deze powerwoman verandering in gebracht. Al haar bloezen hebben een vrouwelijk touch. Of dit nu de kleur, stof of een mooi detail is. Daarnaast zijn alle bloezen smaller in de taille waardoor de vrouwelijk vormen goed worden geaccentueerd. Ook werkt ze graag met shawls bij de bloezen die het geheel net wat spelers maken.

 

Rokjes vs. Nikkie Plessen

Wat betreft de bottom-kleding weet Nikkie Plessen ook wel raad. Zo zie je vooral rokjes terug in haar collectie. Al deze rokjes zijn boven de knie en zijn gemaakt van diverse materialen. Zo zien we bijvoorbeeld leren rokjes terug maar ook rokjes van tulle en andere stoffen. Al deze stoffen zijn zo gebruikt dat het resultaat er vrouwelijk maar toch stoer uitziet. Deze items kunnen perfect wordt gematcht met de bloezen uit de collectie.

 

Jurkjes vs. Nikkie Plessen

Last but not least, de jurkjes uit de collectie van Nikkie Plessen. Nikkie is vooral door de mode items bekend geworden. Al haar jurkjes accentureren de vrouwelijk vormen doordat ze een goede taille hebben en vaak met een goede plooi of tulle worden afgewerkt. Ze zult al snel denken dat dit vrouwelijk of zelfs een beetje kinderlijk wordt dat alles behalve. Deze ex-vj maakt gebruikt van stoere details of verschillende materialen om ervoor te zorgen dat je het stoere altijd terug zal vinden in haar collectie.

Ben je net zo enthousiast geworden als ons? Neem dan snel een kijkje!

Aanbevolen

Meer van dit