Regendouche, een gevoel van wellness in je badkamer

Must Try

Op zoek naar een nieuwe douche maar weet je nog niet zo goed welke douche je wilt of geschikt is voor je badkamer? Een regendouche past werkelijk bijna in elke badkamer en is een genot om te gebruiken. Door het grotere oppervlakte van de douche krijgt u het gevoel alsof u in de regen staat in plaats van in uw badkamer.

 

Wat is een regendouche

Een regendouche is redelijk gelijk aan een normale douche, het enige wat deze twee onderscheid is het oppervlakte van dit product. Het oppervlakte bij een regendouche is namelijk groter dan bij een normale douche. Hierdoor is er ruimte om meerdere waterstralen te plaatsen. Waar een normale douche bijvoorbeeld 75 waterstralen heeft kan een regendouche wel 300 waterstralen bevatten. Door dit aantal geeft de douche een breder bereik en krijg je het gevoel alsof je onder de regen staat, daar heeft hij dus ook zijn naam aan te danken.

 

Het plaatsen van een regendouche

Mocht je geïnteresseerd zijn in een regendouche kan er gekozen worden voor twee soorten systemen, een inbouwsysteem of een opbouwsysteem. Het inbouwsysteem is vooral geschikt voor een nieuwe badkamer. Het systeem kan namelijk meteen worden verwerkt in de muur als deze nog niet volledig is afgemaakt. Het opbouwsysteem is idealer als er al een huidige badkamer bestaat. De ophanging en douchekop worden dan simpelweg vervangen door een regendouche en wordt vaak ook nog geheel gratis voor u gemonteerd. Er kan ook een keuze worden gemaakt voor losse onderdelen als er bijvoorbeeld een component stuk is. Megadump Wormer biedt zowel losse onderdelen als complete sets aan, voor ieder wat wils. Naast dit uitgebreide aanbod is ook de prijs-kwaliteit verhouding erg goed. Een geschikte douche voor ieder budget.

 

Elegant of modern

Naast de keuze in systeem ben je als klant ook geheel vrij in de keuze van stijl wat betreft de regendouche. Zo kun je als klant kiezen voor een elegante douche, dan wordt er gebruik gemaakt van een zilverkleurige douche met ronde lijnen of je kunt kiezen voor een douche met moderne uiterlijk, dan wordt er meer gebruik gemaakt van witte of zwarte kleuren met rechte lijnen. Ook kan de doucheset samengesteld worden zoals je zelf zou willen. Bij Megadump Wormer wordt er met de klant gekeken naar de specifieke wensen en aan de hand daarvan wordt een douchesets samengesteld die geheel aan de verwachtingen voldoet. Mocht je al een idee hebben over het geheel dan kun je natuurlijk ook gewoon een kijkje nemen op de website om te zien om je jouw ideale regendouche hier al te verkrijgen is.

Aanbevolen

Meer van dit