Een magazijn vol schoudertassen

Must Try

Er wordt niet altijd bewust over nagedacht, maar een tas is vaak een van je belangrijkste bezittingen. Want als je je andere belangrijke spullen zoals je telefoon, portemonnee, sleutels enzovoort niet veilig en handig mee kan nemen ben je eigenlijk nergens. Schoudertassen zijn de meest veelzijdige, handige maar ook modieuze tassen voor eigenlijk iedereen.

Schoudertassen voor mannen en vrouwen

Vroeger werden tassen echt gezien als iets voor vrouwen. Maar mannen hebben vaak net zo veel spullen om mee te nemen. Als er dan een tas wordt gebruikt moest dat altijd een rugzak zijn. Maar tegenwoordig worden er steeds meer schoudertassen gemaakt die ook gewoon door mannen gebruikt kunnen worden. Want schoudertassen zijn niet alleen handig, het is ook nog eens een mode-item. En ook mannen willen soms gewoon een tas die bij hun stijl past. Want bij je fancy pak wil je nou eenmaal niet altijd een rugzak om.

Draagwijze van schoudertassen

Wat schoudertassen zo’n ideale tas maakt is dat je hem op zoveel manieren kunt dragen. Met het hengsel om de borst over de schouder, alleen over de schouder aan één kant, over de elleboog of pols gedrapeerd of gewoon in de hand. Schoudertassen zijn ontzettend variabel, waardoor je zelf met de tas om beide handen gewoon vrij kunt hebben. Dit is handig als je bijvoorbeeld met het ov reist en op knopjes moet duwen en in en uit moet checken, maar ook voor bijvoorbeeld moeders met kinderen die het liefst zoveel mogelijk bewegingsvrijheid houden en twee lege handen voor als er iets gebeurt, of om speelgoed, knuffels en bekers vast te houden.

Soorten schoudertassen

Buiten variatie in de draagwijze, zijn er ook ontzettend veel variaties in het uiterlijk van schoudertassen. Zo zijn er allerlei verschillende modellen en types, waarbinnen dan weer veel gevarieerd kan worden in stijl, grootte, kleur en vorm. Er zijn kleine glittertasjes beschikbaar voor als je alleen je telefoon en wat geld mee wil naar een feestje, maar ook mooie grote leren tassen voor ja agenda, broodtrommel en wat boeken of papieren. Het ligt er maar net aan waar je behoeftes liggen. En als je dan een comfortabel en passend model of type tas vind, kun je een leuke kleur of stijl kiezen die bij jou past. Of je nou chic bent of juist heel stads, oud of jong, houdt van effen of wilde patronen, klassiek zwart of bruin of juist allerlei bonte kleuren en versiersels – er zijn voor iedereen wel mooie schoudertassen te vinden.

Aanbevolen

Meer van dit