Geconcentreerder werken met meubelen van Buzzispace

Must Try

Tegenwoordig zie je veel in de kantoorwereld de zogenaamde kantoortuinen. Met de komst van het nieuwe werken zijn deze aanzienlijk populairder geworden. In deze manier van werken is de eigen plak min of meer verleden tijd en hebben de flexplekken hun intrede gedaan. Dit maakt ook dat er minder afdelingen zijn binnen een kantoor, maar dat mensen dus meer door elkaar heen zitten in een kantoortuin. Dat heeft voor- en nadelen. Eén van de nadelen is dat je wat sneller afgeleid wordt. Maar hier zijn zaken aan te doen. Zo is er de producent Buzzispace die zich hierop heeft toegelegd door geluidsdempend kantoormeubilair te maken. Lees er meer over in dit blog.

Want kenmerkt Buzzispace?

Allereerst ontwerpt Buzzispace fantastische design kantoormeubelen waarmee je kantoor absoluut een representatieve uitstraling heeft. Daarbij hebben ze duurzaamheid behoorlijk hoog in het vaandel staan en gebruiken ze milieuvriendelijke en/of gerecyclde materialen. Het onderscheidende vermogen zit vooral in de geluidsdempende werking van de meubelen die ze maken. De geluidsdempende werking creëeren ze vooral door te werken met ecovilt. Dit Ecovilt is speciaal ontwikkeld om geluid te absorberen. De meubelen die ze maken zijn vrij divers. Het betreft onder andere banken en fauteuills. Je kunt daarbij denken aan de treinbanken die je tegenwoordig veel ziet in kantoren. Deze zijn heel erg geschikt om met 2 tot 4 personen te brainstormen. Doordat ze hoog zijn en van geluidsdempend materiaal gemaakt zijn heeft niemand in de omgeving last van het overleg wat je dan voert. Naast meubelen ontwikkelen ze bij Buzzispace ook geluidsdempende wanden. Deze maken ze ook voor op bureau zodat je ook in een kantoortuin redelijk geconcentreerd je werk kunt doen. Als laatste kenmerkt dit merk zich door tijdloze designen. Daarmee doe je dus echt een investering voor de langere termijn. Naast kwalitatief goede meubelen zijn ze kwa design ook tijdloos.

De identiteit van Buzzispace

Dit merk wil met het produceren en designen van hun meubelen een statement maken en de wereld beter maken. Uitgangspunt is altijd om een werkomgeving te verbeteren door er een prettige omgeving van te maken. Daarnaast willen zij een bijdrage leveren aan het verbeteren van de wereld door alleen duurzaam te produceren en vooral van gerecyclde materialen gebruik te maken. Zoals hierboven al aangegeven creëeren ze de prettige werkomgeving vooral door met geluidsdempende materialen te werken. Hiermee zet Buzzispace uiteindelijk een hele duidelijk identiteit neer wat ze een duidelijke positie geeft in hun markt.

Aanbevolen

Meer van dit