Een chocolade letter is de lekkerste chocolade van het jaar!

Must Try

Voor veel mensen kan de Sinterklaastijd niet zonder chocolade letter. En dat is niet voor niets. Het was lange tijd traditie om een chocolade letter te krijgen en/of te geven met Sinterklaas. In veel gezinnen, waar niet veel geld was, was dit het enige moment in het jaar dat er chocolade werd gegeten. Het is dus voor veel mensen nog steeds een erg luxe cadeau om te geven of om te krijgen. Je kunt nu je medewerkers extra blij maken met een chocolade letter in de Sinterklaasperiode. Natuurlijk kun je ook een hele Sinterklaas doos met allerlei lekkers bestellen, maar het belangrijkst blijft toch echt die chocoladeletter!

Een chocolade letter is er voor iedereen

De traditionele chocolade letter is er een in de vorm van een letter S. Maar dat is helemaal niet de enige mogelijkheid. Je kunt er voor kiezen om chocoladeletters te bestellen met de beginletter van jouw bedrijfsnaam. En dan heb je ook nog de keuze uit verschillende smaken en uitvoeringen. Je kunt kiezen uit pure chococlade, melkchococlade, witte chococlade en dan ook nog allerlei soorten mooi opgemaakte chococlade letters. Je ziet het, er is voldoende keuze. Dat wil zeggen: dat is er nu nog. Voor je het weet komen ook andere bedrijven op het idee om nu al chococladeletters te gaan bestellen.

Bestel nu! Geen zorgen over het bewaren

Je kunt nu al een chococlade letter bestellen voor iedere medewerker in jouw organisatie. Dat is zelfs heel slim, je weet dan zeker dat je niet mis grijpt en dat je je medewerkers écht kunt verrassen in de Sinterklaastijd. Je hoeft je echter geen zorgen te maken over het bewaren van de chocolade. Je bestelling wordt pas ná 16 november 2022 geleverd. Tegen die tijd is de Sint in het land en kun je de letters direct gaan uitdelen. Wil je wat anders dan chococlade? Dat kan ook!

Kies voor een banketstaaf

Banket of amandelspijs is ook een heel goede optie voor tijdens de Sinterklaastijd. Je kunt ook hier weer gaan voor de klassieke letter S of zelfs een gewone staaf, maar je kunt ook kiezen voor iedere letter die je maar wilt. Zelfs een apenstaartje of een hashtag is mogelijk! Je kunt heel veel met deze amandelletters en je medewerkers zullen er heerlijk van smullen! Ook deze hoef je niet direct al af te halen of geleverd te krijgen. Je kunt ook deze pas ná 16 november 2022 verwachten. Ze zijn dan nog heerlijk vers en het is echt genieten om ervan te snoepen!

Aanbevolen

Meer van dit