Een rolcontainer huren: de ideale oplossing

Must Try

Wanneer je binnen je bedrijf een grote opruiming gaat houden, hou je troep over. Troep waar niemand nog iets mee kan of wil. En jij zeker niet. Een rolcontainer huren is dan een goede oplossing. Zo kun je in één keer alle troep afvoeren. Opgeruimd staat netjes. Maar waarom zou je een rolcontainer huren en niet zelf even naar de stort rijden? Of de lokale kringloopwinkel uitnodigen om spullen te komen halen? Ik zal je proberen uit te leggen waarom een rolcontainer huren zo’n goed plan is.
Rolcontainer huren

Waarom zou ik een rolcontainer huren en niet zelf naar de stort rijden

Want, een rolcontainer huren kost geld en storten op de vuilstort is in veel gevallen gratis of bijna gratis. Dat klopt. Natuurlijk klopt dat. Maar dan heb je er even geen rekening mee gehouden dat JIJ ook geld kost. Want iedere minuut die jij onderweg bent naar de stort, is een minuut waarin je geen geld verdient voor je bedrijf. En dan kan zo’n ritje (of 4 ritjes) flink in de papieren lopen. Als jij naar de stort rijdt, is er niemand die even de telefoon aanneemt of een mailtje beantwoord. Wanneer je een rolcontainer huren gaat, kun je tussen de bedrijven door even wat opruimen om daarna weer terug te gaan aan je gewone werk. Zo ruim je op én verdien je tegelijkertijd ook gewoon nog geld. Zoals het hoort.

Waarom zou ik een rolcontainer huren en niet de kringloopwinkel blij maken?

Je kunt natuurlijk áltijd de kringloopwinkel even inseinen dat jij begonnen bent met de grote opruiming. In veel gevallen zullen ze zo snel mogelijk even bij je langs komen om de nog bruikbare spullen op te halen. Zo ben jij er mooi vanaf en wordt een ander er weer blij van. Goed geregeld. Maar er blijft altijd troep over waar zelfs de kringloopwinkel geen brood in ziet. Kapotte onderdelen van apparatuur bijvoorbeeld. Ooit bewaard “voor het geval dat”. Die troep kieper je met gemak in de rolcontainer, zo heb je in een mum van tijd je bedrijf weer aan kant.

Een rolcontainer huren is écht handig, vanwege de wielen natuurlijk!

Wanneer je een rolcontainer huren gaat, meet dan van te voren even goed de binnenmaten van de deuren op. Als je slim bent, zet je de rolcontainer namelijk gewoon binnen ’s avonds en ’s nachts. Want een rolcontainer huren is ideaal, behalve wanneer ook je buren ‘m ongevraagd vol storten.

Aanbevolen

Meer van dit