Een privé rondreis Vietnam is een droom die uitkomt

Must Try

Vietnam is misschien wel het mooiste land waar ik ooit ben geweest! Een droom die uitgekomen is was dus ook wel mijn rondreis Vietnam. Dit land heeft zoveel te bieden,en ook de buurlanden zijn echt prachtig. Vietnam is rijk aan geschiedenis, natuur en avontuur. Deze combinatie maakt een reis naar dit land informatief, sportief en educatief. Voor mij is dat de perfecte combinatie voor een onvergetelijke ervaring. En dat was mijn rondreis Vietnam zeker, een onvergetelijke ervaring.

Een privé rondreis Vietnam laat je voluit genieten

Je hebt natuurlijk ontzettend veel georganiseerde groepsreizen in Azië. Zulke reizen zijn vooral erg populair onder Nederlanders. Ik ben zelf ook op zulke reizen geweest, en ze zijn erg leuk. Toch ben je ook wel erg beperkt in je vrijheid, omdat je 75% van je tijd toch verbonden zit aan een groep. Daarom raad ik een privé rondreis echt aan. Zo rijd je met eigen gezelschap en eigen chauffeur en gids naar alle plekken die jij wilt bezoeken. Stel van te voren al een deel samen, en je gids en chauffeur regelen verder alles daar!

De highlights van Vietnam in een reis

Als je voor een privé rondreis Vietnam kiest, heb ik wel een paar tips die je moet doen. Daarom geef ik je in deze alinea van de blog de highlights van Vietnam. Zoals je waarschijnlijk wel weet is er een Vietnam een grote oorlog geweest. Steden zoals Hanoi en Saigon zijn daardoor wereldberoemd geworden als uitvalsbasissen voor de Westerse legers en het communistische leger van Noord-Vietnam en de Vietcong. Het noorden en zuiden zijn pas verenigd in 1976, en het land Vietnam bestaat daarom nog best wel kort. Dit kun je aan alles merken, en de immense geschiedenis van het land is overal zichtbaar. Zo kun je bijvoorbeeld een hike doen van noord naar zuid of andersom, die de soldaten ook gelopen hebben. De steden Hanoi en Ho Chi Minh (voormalig Saigon) zijn daarom echt een must-see voor de geschiedenis fanaten. Bezoek ook de prachtige stranden in Halong Bay, voor een natuur die je nergens anders in de wereld vindt!

Bezoek ook de buurlanden van Vietnam

Ook de buurlanden van Laos en Cambodja zijn een tip om te bezoeken. Zeker als je een paar weken op reis gaat, kun je deze landen makkelijk meepakken. Hoewel op het eerste oog de landen misschien op elkaar lijken, zijn ze toch erg verschillend. Ook zijn de verschillende geschiedenissen van de landen adembenemend om te ontdekken! Een rondreis Vietnam en buurlanden geeft de perfecte mix van geschiedenis en prachtige natuur om je reis echt onvergetelijk te maken!

Aanbevolen

Meer van dit